SOUTĚŽ o tři výtisky napínavého románu Konec hry


Konec hry je už šestou knihou autorky Ivety Svobodové, která se zaměřuje na tvorbu detektivních příběhů a románů pro ženy. Není tomu tak dávno, kdy jste mohli na našem webu soutěžit o její předešlé dílo Podivné přátelství, z něhož jsme vám kromě recenze přinesli také krátkou ukázku.

Pokud vás tvorba Ivety Svobodové zaujala, určitě se neváhejte do soutěže zapojit. Konec hry totiž slibuje napínavou jízdu, kterou si užijí příznivci rodinných tajemství sahajících až do minulých staletí, hledači pokladů a milovníci Prahy a magického Vyšehradu.


* * *


Anotace:
Paul je učitel francouzského jazyka a literatury na Univerzitě Karlově a v Praze na Moráni žije s mladou přítelkyní z univerzity. V napínavě se rozvíjejícím ději se čtenář dozví, že Paul vlastně utekl z Paříže do Prahy po dramatických rodinných neshodách. Ze svého bytu se rád dívá na Vyšehrad. Jeho prapředek baron Chevert obsadil s francouzským vojskem za války o dědictví rakouské Prahu, založil zde první zednářskou lóži U Tří korun a na Vyšehradě pokračoval ve stavbě pevnosti s kasematy. Paulův dědeček nyní objevil na zámku Chevert nedaleko Bordeaux dokumenty, podle kterých prapředek v podzemí Vyšehradu ukryl před císařským vojskem poklad. Paulova přítelkyně s výpravou francouzských profesorů poklad opravdu najde a v tom okamžiku vstoupí do hry skupina neznámých lupičů. Podaří se jim skoro celý poklad ukrást. Několik vražd a únosů zburcuje policii v Praze i ve Francii. Lupiči jsou postupně pochytáni, ale hlava organizace stále uniká. Konec hry přinese až odhalení, že za vším stojí tajemství lásky a zla v příbuzenském klanu potomků barona Cheverta.






Máte chuť si zasoutěžit o výtisk napínavého románu Konec hry?


  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem profilu Čteme české autory napište, kolik žen měl první český král.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 23. 4. do 29. 4. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovala autorka Iveta Svobodová, která výhru odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře