SOUTĚŽ o novinku autora V. R. Macha!


Znáte českého spisovatele V. R. Macha? V roce 2017 u nakladatelství Klika vyšel jeho debut Miláček Anglie, který jsme vám na našem projektu Čteme české autory představili. 

V. R. Mach se vyhoupl na výsluní českého knižního trhu se zajímavým debutem, který má tendence oslovit hned několik kategorií čtenářů. Jedná se o román, který vás bude neustále překvapovat, a to nejen svým tématem, ale také námětem, zvoleným jazykem, či dokonce historizujícími prvky. Mnohé z toho bychom asi od Miláčka Anglie nečekali. Více v recenzi...


U nakladatelství iTutorial vyšel koncem roku 2019 autorův nejnovější počin s názvem Ta naše nadace česká! A právě tento titul mohou tři z vás vyhrát v naší soutěžit! 




Anotace:
Je jaro 2014 a česká společnost se po letech krize probouzí k životu. Ne tak Ben Preuss, jenž pracuje v Praze pro velkou mezinárodní nadaci. Tento čtyřicátník pociťuje zklamání, že jej nadřízení dlouho opomíjejí v kariérním postupu, byť sem nastoupil hned po škole. Nezájem ho mrzí o to víc, že zakladateli nadace jsou jeho příbuzní z mocné londýnské rodiny Gregorů.
O Velikonocích, když jeho deziluze dosáhne dna, se doví, že by mohl nahradit stárnoucího Alexeje Drábka, který vede českou pobočku nadace dvacet let. Jakmile to však prohnaný matador zjistí, rozhodne se použít jakékoliv prostředky, aby o generaci mladšímu konkurentovi v zisku lukrativního šéfovského postu zabránil. Od tohoto okamžiku se staneme svědky úporné bitvy mezi inteligentním, spolehlivým, avšak o sobě pochybujícím Benem a suverénním, světaznalým, z minulosti ovšem zdiskreditovaným Alexem. Nelítostný duel, do něhož se zapojí také podporovatelé obou soků, je plný šarvátek, podrazů a manipulací. Rozuzlení příběhu, které symbolicky vyvrcholí o Vánocích, je vskutku překvapivé.
Poutavé vyprávění zavede čtenáře na řadu známých míst, kde potká desítky vážených osobností, jakož i pitoreskních postaviček. Zažije množství dramatických a humorných situací, které mu barvitě přiblíží současnou českou realitu, se všemi jejími klady i zápory.

  • Sdílej soutěžní příspěvek do veřejných skupin
  • Zodpověz otázku do komentáře pod soutěžní příspěvek: 


Děj knihy se odehrává v roce 2014, v té době byl prezidentem ČR:

a) Václav Havel 
b) Václav Klaus
c) Vladimír Čurilla 
d) Ander z Košic 
e) Miloš Zeman 


Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 10. 02. 2020 do 16. 02. 2020.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Výtisky do soutěže věnoval autor V. R. Mach, který výhry rovněž zasílá.
  • Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Komentáře