SOUTĚŽ o humoristickou knihu Mámou s humorem z nakladatelství Pointa!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pointa jsme si pro vás připravili soutěž. Minulý měsíc jste měli možnost zasoutěžit si o pohádkový titul O nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky autorky Ludmily Bakonyi Selingerové (recenze). A nyní má jeden z vás možnost vyhrát humoristický titul Jany Bitalové Mámou s humorem! (recenze)


Anotace: 
Knížka Mámou s humorem je psaná především s nadhledem, přestože je ho v případě mateřství někdy složité udržet. Utvrzuje maminky v tom, že i když své děti všechny bezmezně milujeme, někdy nám z nich jde hlava kolem. Jedinečností knihy jsou taky ilustrace od talentované Denisy Klimentové. A v čem budou tak originální? Díky omalovánkovému formátu stačí knížku spolu s pastelkami šoupnout dítěti – a chvilku klidu máte zaručenou! Nebo si s nimi užijete relax sami díky antistresovým prvkům. Neurol, diazepam ani xanax sice nenahradí, ale i tak se trocha odpočinku při bezmyšlenkovitém vybarvování hodí. Jednotlivé části knížky navíc tvoří vesměs jednostránkové texty. Jde o ideální rozsah, jelikož víc toho rodič stejně před náhlým upadnutím do spánkového kómatu obvykle nepřečte. (Otestováno).

  • Sdílej tento příspěvek (doporučujeme do veřejných skupin).
  • Do komentáře napiš název titulu, který vás u nakladatelství Pointa zaujal! Naleznete na adrese: www.pointa.cz.



Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 16. 10. 2019 do 20. 10. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Knihy do soutěže poskytlo nakladatelství Pointa, zasílá mimořádně projekt Čteme české autory běžně prostřednictvím České pošty. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce od vyhlášení výsledků do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.

Komentáře