SOUTĚŽ o dva výtisky románu pro ženy s tématem domácího násilí

Jestli máte rádi silné příběhy, ve kterých nejsou vztahy nikterak přikrášlené, ba naopak, zkuste štěstí v naší soutěži, která vznikla ve spolupráci s autorkou Barborou Walterovou Benešovou. Síla naděje vypráví příběh mladé ženy a matky, jež sobě i svým dětem přivede do života nedospělého partnera, který se záhy změní v tyrana. Je z takového vztahu vůbec cesty zpět?


* * *


Anotace:
Bylo mi teprve pětadvacet, chtěla jsem žít a hlavně si užívat. Myslela jsem si, jak moc jsem dospělá. Byla jsem matka a vedle sebe jsem neměla muže, ale kluka. Proto jsem ho opustila, abych se vrhla do otevřené náruče pekla! Došlo mi rychle, co je skutečně zač… Ale mnohem déle mi trvalo, než jsem se osudu dokázala postavit. Bolí to! Cítím, jak moc to bolí. Mám pocit, že mě to rozežírá zevnitř, nemohu polykat. Nikdy jsem takovou bolest nezažila. Nevím, proč to potkalo zrovna mě. Nevím, co tak strašného jsem musela v životě udělat. Vidím jeho smutné a vykulené oči, které tolik nesnáším. Vidím stesk a paniku v jeho tváři, kterou bych nejraději zfackovala. Cítím, jak zrychleně dýchá, přesto mu ani teď nedokážu odpustit. Nenávidím ho a to vím jistě! Až na samém lidském dně jsem zjistila, že jsem doopravdy silná. Zachránila jsem svého manžela, syna, dceru, dvě týrané děti a nakonec i sama sebe.






Máte chuť si zasoutěžit o knížku Síla naděje?




  • Dejte like FB stránce Barbora Walterová Benešová.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište, jestli jste udělali v životě nějaký kotrmelec, který vás mrzí.


Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 23. 12. do 29. 12. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v Česku i Slovensku. 
Výtisky do soutěže věnovala autorka Barbora Walterová Benešová, která výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.


Komentáře