SOUTĚŽ o šest výtisků románu z podnikatelského prostředí


Zkuste štěstí a vyhrajte román Vzdušný zámek z prostředí začínajících podnikatelů od Františka Brázdila alias Josefa Brodila, autora knihy Nápady průměrného inteligenta, chystané novinky Ostaš a zakladatele Vydavatelství Brázdil – Knihy nezávislých autorů, které se zaměřuje na podporu neznámých a začínajících autorů.


* * *



Už jste někdy pocítili nepřekonatelnou touhu změnit svůj, do té doby fádní a nanicovatý život? Pak jste naladěni na stejnou tóninu, jako Karel, hlavní hrdina románu Vzdušný zámek. K realizaci své touhy si najde kamaráda z pubertálních časů a oba se vrhnou střemhlav do víru divokého byznysu devadesátých let minulého století. Vyučení automechanici si vyberou tehdejší 'šlágr sezóny', dovoz a prodej ojetých automobilů. Přes všechny objektivní i subjektivní překážky a vztahové peripetie, se jim v krátké době podaří vybudovat silnou firmu, která úspěšně válcuje konkurenci. Cestu vzhůru zarazí až Karlův ztřeštěný nápad, který začnou oba společníci s fanatickým úsilím realizovat. Jejich umanutost, spolu s cynickou souhrou nepříznivých, vnějších vlivů, znamená neodvratitelný pád. Přestože místo není v textu uvedeno, dialogy vedené v brněnském nářečí, okořeněné prvky hantecu napovídají, kde se děj odehrává.




Máte chuť si zasoutěžit o knížku Vzdušný zámek?



  • Dejte like FB stránce Knihy nezávislých autorů.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište,  jakým slangem jsou vedeny dialogy dvou hlavních postav příběhu?


Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 13. 9. do 19. 9. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnoval Josef Brodil, který výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře

Okomentovat