SOUTĚŽ o dva výtisky inspirativní knížky Zahrada žije


Nakladatelství Smart Press se soustředí především na vydávání originálních kuchařek, publikací o bio a eko životním stylu či knížek zaměřených na zdravou a udržitelnou redukci váhy v každém věku. A vy si o jednu z nich můžete aktuálně zasoutěžit. A jakou jinou vybrat než tu, která se dokonale hodí právě do období jara. 

Zahrada žije aneb zahradničíme s dětmi od Anity Blahušové vás provede vlastní úrodou od bylinek až po brambory, živou a hravou zahradou (jezírkem, koutkem pro obry, hmyzím domečkem, strašákem do zelí aj.), poznáváním různých zahradních živočichů, fungováním rostlin a životem v půdě. V neposlední řadě vás také seznámí s léčivými dobrotami, domácí kosmetikou a spoustou dalších aktivit vhodných pro každé roční období. 


* * *


Anotace:
Chcete, aby vaše děti poznávaly přírodu a trávily více času venku? Vytvořte pro ně místo, kde si budou moci hrát a kde budete společně pěstovat, tvořit a žít.

Kniha ukazuje, proč je zahrada tak úžasné místo k hraní i objevování a jak si ji co nejvíce užít společně s dětmi a celou rodinou. Spousta autorčiných krásných fotografií z pestrého roku s dětmi na zahradě, návodné postupy a půvabné ilustrace.

V knize najdete spoustu inspirace a jasné postupy s návodnými fotografiemi – s dětmi si tak můžete vše vysvětlovat, plánovat a vyzkoušet. Dejte malým zahradníkům kousek záhonu a svobodu k experimentování!

Práce na zahradě nás vrací ke kořenům a k přirozenému ročnímu cyklu. Spolu s dětmi na jaře zasejte semínko a sledujte, jak se rostlina vyvíjí a roste, v létě si užijte hojnost sklizně a na podzim nasbírejte osivo na další sezonu i zásobu zimního krmení pro ptáčky…

Poznávejte, hrajte si, pěstujte a radujte se ze společné tvorby a každodenních zázraků!

Kniha je určena dětem a jejich průvodcům: rodičům, prarodičům i pedagogům.





Máte chuť si zasoutěžit o výtisk knížky Zahrada žije?


  • Dejte like FB stránce nakladatelství Smart Press.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište, ve kterém roce nakladatelství Smart Press vzniklo.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 15.5. do 21.5.2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press, které výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře