SOUTĚŽ o dětskou knížku Nártoun Olin vypráví


Nedávno jsme vám na našem Instagramu představily knížku pro děti Nártoun Olin vypráví, která spatřila světlo světa díky crowdfundingovému portálu Hithit.cz. Na vás i vaše děti tak čeká dobrodružná cesta do zvířecí říše plná jak tajemství a nástrah, tak rošťáren a legrace. Tu pravou čtecí atmosféru můžete dokreslit ještě poslechem Pralesního alba, které zdarma stáhnete na Olinových webových stránkách.



Kde všude můžete nártouna Olina sledovat:

* * *


Anotace:
Dvě zvířecí mláďata, bobr Tonda a lev Pepa jsou opravdoví kamarádi. Jejich klukovské hry jsou veselé a divoké, a i když všechno myslí dobře, občas se to zvrtne v nějaký ten průšvih. Bobr Pepa v sobě objeví vlastnosti tak trochu kouzelné, jimiž pomáhá lvíčkovi od podivných tajemných červených blesků objevujících se v jeho hřívě.

I když se jejich příběh kvůli několika nehodám, ale hlavně kvůli zlomyslnosti některých obyvatel zvířecí říše hodně zašmodrchá, ukáže se, že dobré přátelství nástrahám nakonec odolá. O tom, jak Tonda s Pepou vlastními silami i za přispění dobrosrdečného hrocha, moudrého lva a bystré surikaty všechny potíže zdárně překonají a pomohou tím nejen sobě, ale i celému zvířecímu národu, vypráví tato vtipná dětská knížka.


Máte chuť si zasoutěžit o výtisk dětské knížky Nártoun Olin vypráví?


  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem profilu Čteme české autory napište jména hlavních hrdinů této dětské knížky.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 23. 3. do 29. 3. 2020
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovali autoři Radek Štícha a Patrik Klán, kteří výhru rovněž zasílají.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře