SOUTĚŽ o sbírku povídek Muž, který zprůhledněl!


Česká autorka Jana Trhlíková se rozhodla své čtenáře obdarovat svou sbírkou povídek s názvem Muž, který zprůhledněl, která vyšla v roce 2019 u nakladatelství Klika. Tři z vás budou mít to potěšení získat výtisky i s autogramem!



Jana Trhlíková v minulosti publikovala v povídkových knihách sdružení Druhá múza. I přes kladné ohlasy čtenářů a porotců literárních soutěží se nenašlo nakladatelství, které by projevilo chuť její tvorbu publikovat, a proto na jaře roku 2019 vydala samostatně svou sbírku povídek u nakladatelství Klika. Pojďme se přesvědčit, zda neudělala vydavatelství se svým odmítnutím chybu. Více v recenzi...


Anotace:
Povídky o křehkosti a nesamozřejmosti vztahů, o touze a hledání štěstí a jistoty v každodenním světě.

Autorka v souboru patnácti povídek vypráví o láskách a rozchodech, nejistotě i nesplněných očekáváních, o rodinných tajemstvích, zradách i zraněních, které se vzájemně uštědřujeme. Hrdinové se ocitají na křižovatkách, kdy zjišťují, že v životě nějakým způsobem uvízli, že jejich vztahy jsou povrchnější a někdy i krutější, než doufali, hledají možnosti nových začátků.

Povídky, někdy vážné a jindy ironické, osloví čtenáře svou emocionalitou i překvapivou pointou. Jejich kvalitu ilustruje i skutečnost, že řada z nich získala ocenění v některé z literárních soutěží.

  • Sdílej soutěžní příspěvek do veřejných skupin.
  • Do komentáře soutěžního příspěvku zodpověz otázku: 
Čtete rádi příběhy ze současnosti?



Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 19. 02. 2020 do 25. 02. 2020.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Výtisky do soutěže věnovala autorka Jana Trhlíková, která výhry rovněž zasílá.
  • Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 


Komentáře

Okomentovat