SOUTĚŽ o cestopis Sabagiro už ne!

U nakladatelství Klika letos vyšel zajímavý cestopis autora a milovníka Martina Surovce, který se rozhodl své čtenáře prostřednictvím projektu Čteme české autory obdarovat třemi výtisky novinky Sabagiro už ne (recenze)! 




Anotace:
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit. Aby toho nebylo málo, přiberou do party úplně cizího kluka z internetu, protože se to ve třech lépe táhne (a taky platí).

Během cesty vyjde najevo, že ani tři páry rukou nestačí na to, aby odtlačily auto z vyprahlé pustiny, a ani troje oči nevypátrají peněženku ztracenou na území zkorumpovaných policajtů. Dobrodruzi se sice vyhnou válečnému Donbasu, ale přesto je v noci překvapí nedaleká střelba ze samopalu.

Jakmile však opustí Rusko, všechno se změní. V Gruzii klukům okamžitě učarují majestátní scenérie Velkého Kavkazu a přivítají je místní lidé s neutuchající touhou nezištně druhým pomoci a náležitě je pohostit. Zdá se, že nebezpečí pominulo… Nebo ne?

Tři z vás mají možnost vyhrát Sabagiro už ne! s autogramem! 





Kdybyste dostali 100 tisíc korun a museli je utratit za cestování, kam byste se vydali a proč?



Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 18. 11. 2019 do 24. 11. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Výhry do soutěže věnoval autor Martin Surovec, který také tituly rozesílá. Autorovi děkujeme také za poskytnutí fotografií. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.
  • Autor má přátelskou prosbu. Rád by, aby výherci po přečtení knihy k titulu kdekoliv na internetu: databzeknih.cz, cbdb.cz, megaknihy.cz, atd. napsali alespoň krátký komentář a zanechali hodnocení. 


Komentáře

  1. Já bych odjela na Borneo nebo Nový Zéland

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíte psát své odpovědi pod soutěžní příspěvek na našem FB, jinak vás nemůžeme počítat mezi účastníky soutěže. https://www.facebook.com/ctemeceskeautory/photos/a.1420015821347998/3120084404674456/?type=3&theater

      Vymazat

Okomentovat