SOUTĚŽ o hororový román Sběračka kostí!

U nakladatelství Krigl letos vyšel hororový román autorky Ludmily Svozilové. Spisovatelka se rozhodla, že prostřednictvím projektu Čteme české autory obdaruje tři své čtenáře! Můžete získat výtisk titulu Sběračka kostí s autogramem! 

S Ludmilou Svozilovou jsme se již před nedávnem setkali u recenze hororové antologie Hřbitov bílých králíčků (recenze), vydané v roce 2018 u nakladatelství Viking. Další kniha na sebe nenechala dlouho čekat a v roce 2019 vyšla pod hlavičkou nakladatelství Krigl autorčina románová prvotina Sběračka kostí.  S hororovým žánrem se v současné době roztrhl pytel. Pojďme se podívat, co Sběračka kostí nabízí. Více v recenzi...



Anotace: 
Elíšébah, zvaná Pírko – v Čechách Alžběta Pírková – je sběračka kostí. Mytická Kainova sestra se vrací už téměř šest tisíciletí, za tu dobu se z ní stala trochu drsňačka. Na zemi neexistuje smrt, kterou bych nezakusila. Čeho bych se ještě měla bát? V každém ze svých životů se stěhuje na místa, kde leží zničené a vydrancované hroby, aby posbírala kosti, spálila je a obřadně pohřbila. Nikdo jiný netuší, že mimo to celá tisíciletí pátrá i po něčem, co je pro ni samotnou životně důležité a co kdosi uložil možná právě doprostřed Českého středohoří. Začátkem února 2018 Alžběta opouští šumavské Sudety a odchází do Litoměřic. To, co na ni čeká v magické krajině vyhaslých sopek, je daleko děsivější, než předpokládala. Každou úplňkovou noc je rituálně obětována mladá dívka a všechny zavražděné se jí znepokojivě podobají. Jisté je pouze jediné – Elíšébah zdaleka není sama, kdo se o skryté tajemství zajímá. Nejedná se jen o Belialovy psy, které má v patách od svého příchodu. Nejde o starého profesora antropologie ani o policii, které se celkem logicky ocitla v hledáčku. V zádech má kohosi mnohem nebezpečnějšího, a ten někdo o ní ví všechno. Čeho všeho je schopen, aby dostal to, pro co si přišel?

  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na sociální síti.
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek zodpověz soutěžní dotaz: 
Máte sám(a) svého Strážce, a pokud ano,  jak byste ho pojmenoval(a)?

Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 24. 10. 2019 do 30. 10. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Knihy do soutěže poskytlo nakladatelství Pointa, zasílá mimořádně projekt Čteme české autory běžně prostřednictvím České pošty. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce od vyhlášení výsledků do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.

Komentáře