SOUTĚŽ o detektivní a erotický román Potemnělý ráj!

Máme pro vás soutěž o novinku, která vyšla 22. dubna u nakladatelství Maha! Jedná se o prozatím poslední román autorky Markéty Harasimové, která se rozhodla věnovat vám dva výtisky  knihy Potemnělý ráj s autogramem a věnováním! 


Není to tak dávno, co Markéta Harasimová svým čtenářům představila Hedvábnou past, a už se opět hlásí o slovo s novinkou Potemnělý ráj. Jedná se již o její pátý titul vydaný pod hlavičkou nakladatelství MaHa. I tentokrát nám autorka naservíruje velkou dávku napětí, emotivních okamžiků, ale také to bude chvilkami eroticky jiskřit. Znovu nás nechá nahlédnout pod pokličku detektivního vyšetřování. Na stránkách projektu se už objevilo několik recenzí autorčiných knih. Jmenovitě jde o Poháry touhyPurpurové dotekyVůni noci a  již zmíněnou Hedvábnou past. Všechna díla si nás získala. Bude tomu stejně i v případě nového příběhu? O tom se můžeme dnes přesvědčit sami, protože se dílo dostává na pulty našich knihkupectví. Více v recenzi...



  • Dej like a sdílej tento příspěvek, který je aktuálně na prvním místě FB stránky Čteme české autory. (Doporučujeme sdílení do veřejných skupin.)
  • Napište do komentáře pod soutěžní příspěvek na FB, čím vás kniha oslovila? 


Zdroj: Markéta Harasimová


Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 21. 5. 2019 do 27. 5. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit pouze čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Knihy do soutěže poskytla spisovatelka Markéta Harasimová, která tituly také rozesílá. 
  • Losovat bude sama autorka. 

Komentáře