SOUTĚŽ: 3x Dcera hvězd s autogramem!

Temná young adult fantasy Dcera hvězd vyšla u nakladatelství Klika. Spisovatelka Michaela Burdová už má na svém kontě opravdu velké množství fantasy titulů, s některými jste se nejspíš setkali prostřednictvím nakladatelství Fragment. Autorka rozhodně vymýšlí velmi zajímavé a lákavé knižní světy, které jsou sice spíše pro děti a mládež, ale dokážou potěšit i dospělého.



Samota je jako červ, který vás zevnitř pomalu užírá. Dcera hvězd Arinala, kdysi mocná válečnice bohů, zůstala sama mezi obyčejnými smrtelníky. Odolá instinktům vražedkyně? Dcery hvězd se staly po válce bohů štvanou zvěří. Zbídačenému světu vládne krutou rukou zrůdný národ gronů, kvůli kterému všechna království zanikla. Lidé nepředstavují nic jiného než otrockou sílu a potravu pro stvůry. V lese za osadou hnije tajemství deroucí se ze záhrobí. Arinala se stala součástí plánu čehosi, co mělo zůstat dávno pohřbené. Co když ale sama sebe připravila o jedinou možnost, jak z téhle noční můry uniknout? Může se znovu stát Dcerou hvězd, nebo už je pozdě? Více informací...

Zdroj

Zaujala vás anotace příběhu? Pak zkuste své štěstí! 

Tři z vás vyhrají podepsaný výtisk knihy Dcera hvězd! 

>> Sdílej tento příspěvek z FB Čteme české autory do skupin - doporučujeme do veřejných skupin!
>> Dej like tomuto příspěvku!

Autorka má pro výherce svou vlastní podmínku: 
Chtěla bych, aby výherce sdílel mou knihu na svém FB s doporučením, např.: Doporučuji tuto skvělou fantasy Dcera hvězd! Je to opravdu napínavé čtení… Nebo něco podobného. Pokud má výherce vlastní stránky, byla bych ráda za recenzi. 

Podmínky soutěže:
  • Soutěž trvá od 19. 2. 2019 do 25. 2. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit pouze čtenáři s doručovací adresou v ČR.
  • Soutěž sponzoruje autorka Michaela Burdová, která výhry také zasílá.
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce o svou výhru do 72 hodin nepřihlásí, losování proběhne znovu. 


Komentáře