Rok 2018 za námi!

Rok 2018 proběhl na projektu poměrně rychle a naplněně. Každý den jsme vám prezentovaly nový příspěvek, natolik byl projekt kapacitně naplněný. Zájem ze strany autorů o spolupráci se zvýšil a přijaly jsme také pár nabídek od nakladatelství. Nabízíme toho tedy více a více. Také jsme pro vás měly přichystáno spoustu soutěží, ať už jen na naší FB stránce Čteme české autory, nebo přímo na tomto webu. Sledovat nás můžete také na Instagramu.




Jak jste si již všimli, tak začátkem roku jsme změnily název z Podporujeme české autory na Čteme české autory. K našemu projektu patří i stejnojmenná veřejná skupina, do které můžete sdílet své články týkající se české literární scény. I to je způsob, jak s námi propagovat české autory. Přidej se k nám!

Od začátku nového roku je u nás aktuální výzva pro knižní dobrodruhy, které láká možnost zajímavé spolupráce. Chcete-li na vlastní kůži zjistit, co práce na projektu obnáší, a mít dobrý pocit z toho, že pomáháte propagovat českou literární scénu, určitě nám napište. Jste-li dobří, ozveme se vám. 

Jste autor či nakladatel a chcete prostřednictvím projektu propagovat svá díla? Napište nám! A to buď přímo do zpráv na FB, nebo na e-mail SvetMeziRadky@seznam.cz. Do 31. ledna máme sice přijímání spoluprací pozastaveno, ale již v únoru nás můžete kontaktovat. 

Na projektu vám autory představujeme jak prostřednictvím profilů, tak i skrze rozhovory. Občas si pro vás připravíme i článek, ve kterém vám naservírujeme zajímavé knižní tipy.


Na projektu jsme za rok zrecenzovaly opravdu ohromné množství knih. Některé na nás zapůsobily více a jiné méně. Pár z nich podlehlo konstruktivní kritice natolik, až se to autorům znelíbilo. Já bych vám ráda ty nejlepší za jednotlivé měsíce představila. Někdy byl výběr jednoduchý, jindy se naopak sešlo kvalitních titulů více, a tak nebylo snadné zvolit jen jeden z nich.





Všechno si snadno můžete dohledat v našem měsíčním shrnutí, kde se dozvíte, jaká soutěž v měsíci proběhla, kolik recenzí za měsíc vyšlo či jaké rozhovory, ukázky a články jste si mohli přečíst.


Líbilo se vám s naším projektem?
Získala si vás nějaká kniha, kterou jsme představovaly?




Komentáře