SOUTĚŽ: 6x historický thriller Jutta!

Autor Vladimír Černil si pro svůj debut vybral téma, které vás silně zasáhne. Propracovaný román, založený na skutečných událostech, je plný emocí! Dílo Vladimíra Černila nás natolik zaujalo, že jsme jej nemohly nechat opomenuté a jsme rády, že se autor prostřednictvím projektu rozhodl pro své čtenáře uspořádat soutěž o šest výtisků Jutty s autogramem! 

Na projektu proběhl zajímavý rozhovor, ve kterém nám autor o svém díle prozradil opravdu hodně. Více informací o knize se dozvíte v recenzi a také přímo na oficiálních stránkách knihy.

Svět není ani černý, ani bílý. Dokonce ani uprostřed zuřící světové války. Hrdinstvím nemusí být jen nezištná záchrana opuštěné dívky, ale třeba i varování sousedky, která dokáže přemoci svůj strach jediným slovem: „Utíkej!“ To, i když je to jen jediné slovo, vrhá Juttu, mladinkou židovskou dívenku, do ulic válkou sužovaného Berlína. Zároveň se tou dobou stává Berlín nechtěným domovem pracovně nasazeného Zdeňka, který, vytržen z poklidného života v nevelkém moravském městě, právě zde poprvé v životě prožívá zamilování a lásku, zklamání, zradu, nenávist, slast milování i nečekanou pomoc. Osudy Zdeňka a Jutty se protínají za dramatických okolností, jimiž jsou donuceni se semknout a společně najít cestu nejen k sobě navzájem, ale především k přežití nástrah a hrůz, které jim osud a jejich bližní připraví. Podaří se jim uhájit alespoň holé životy? Po desítky let se čtenářům dostávala do rukou literatura s válečnou tématikou, v níž bylo téměř vždy striktně jasné, kdo jsou nepřátelé a kdo kladní hrdinové. Kniha Jutta je jiná. V příběhu nenachází čtenář prvoplánově ty zlé a ty dobré, ale autor nás provází válečným městem v německé říši, kde žijí lidé, jejichž charaktery jsou formovány dobou, v níž se ocitli. Válka je pozadím, na kterém se dech beroucí příběh Zdeňka a Jutty odehrává, ale skutečně důležití jsou ti, se kterými se na své cestě potkávají. Více na FB stránce Jutta.




>> Dej like a sdílej do veřejných skupin příspěvek uveřejněný na FB Podporujeme české autory


Zdroj: Kniha-juta.cz


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 9. 11. 2018 do 15. 11. 2018.
* Výtisky do soutěže věnoval autor Vladimír Černil, který výhry také rozesílá.
* Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR i SR. 
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce o svou výhru nepřihlásí do 72 hodin, losování proběhne znovu. 

Komentáře