SOUTĚŽ: 3x Moje dětství na draka s autogramem

Moje dětství na draka vyšlo v roce 2018 u nakladatelství Kniha.je všestranně zaměřené autorce Šárce Rosové Váňové, která v minulém roce vydala elektronický titul Přiměřeně laskavé příběhy. 

Knihu bych doporučila všem čtenářům, kteří hledají v knihách chvíli příjemného oddychu a nenuceného vtipu. Moje dětství na draka vám totiž dovolí nejen vzpomínat či poznat dobu minulou, ale i nahlédnout do autorčina života. V tomto případě není na místě stanovit cílovou skupinu čtenářů, neboť na této humorné románové jednohubce si zajisté rádi smlsnou čtenáři jakéhokoliv věku a najdou si v ní to své. Mladší čtenáře navíc osloví forma vyprávění očima dítěte a ilustrace. Více v recenzi.

Jaké bylo dětství v roce 1973? Vitacit, Pedro, hlasatelky v televizi, tranďáy i úžeh kvůli mrkváčům! Jestlipak si ještě pamatujete na tu počeštěnou zkratku CCCP, ve které figuroval car a carevna? A jak si s takovou delikátností poradil Šárčin tatínek – kutil, umělec, sem tam nervák a topič myší? Pobavte se nad příběhy netradiční rodiny pohledem rostoucího dítěte.


Zasoutěž si o tři romány Moje dětství na draka s autogramem...


>> Dej like a sdílej tento soutěžní příspěvek na FB Podporujeme české autory. Sdílení doporučujeme do veřejných skupin.
>> Označ v komentáři čtenáře, který by si knihu měl přečíst!


Zdroj: Kniha.je


Podmínky soutěže:
* Soutěž trvá od 24. 11. 2018 do 30. 11. 2018.
* Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR.
* Autorka si pro výherce podmiňuje hodnocení, jež musí obsahovat minimálně deset vět. Hodnocení chce uvádět na web www.vaanice.com.
* Knihy do soutěže věnovala autorka Šárka Rosová Váňová.
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce od vylosování do 72 hodin o výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře

Okomentovat