Soutěž o tituly Petra Hrocha Bindera

Autor Petr Hroch Binder se vám prostřednictvím projektu možná už vžil do povědomí, protože naše recenzentka Monika Štěpková recenzuje všechna jeho díla, a tudíž budete mít kompletní přehled o autorově bibliotéce i s naším hodnocením. Nyní si však můžete sami zasoutěžit o romány Byl jsem nechtěné dítě beze jména a Osmý příchod syna. Více informací o autorovi naleznete na oficiální stránce www.petrhrochbinder.cz nebo FB Knihy od Hrocha - Petra Bindera.

Pět z vás má šanci vyhrát tyto dvě díla!


Osmý příchod syna

Kdy je člověk nejlépe připraven stát se rodičem? V jakém věku je příliš brzy převzít zodpovědnost za život jiného člověka a kdy by se mohlo zdát rodičovství spíše zatměním mysli? Nejnovější román Petra Bindera odhaluje otcovství ve vícero podobách, ne jen v jedné generaci.  První syn se Tomáši Součkovi, hlavnímu hrdinovi, narodil ve dvaceti letech, v době výkonu povinné vojenské služby. Samozřejmě, že Moniku, matku svého prvorozeného dítěte, si vzal za manželku a že jejich manželství nemělo šanci na úspěch z důvodu odloučení a následného soužití ve společné domácnosti s jeho tchýní a tchánem . Více v recenzi...

Byl jsem nechtěné dítě beze jména

Byl jsem nechtěné dítě beze jména je volně inspirováno skutečností. Nechtěným dítětem beze jména je v tomto případě samotný pan Binder, který se rozhodl otevřít a sepsat tento společenský román pár dní po svých šestačtyřicátých narozeninách, kdy mu přesně v tento den navždy odešel člověk ze všech nejmilovanější. Z toho důvodu se rozhodl své matce poděkovat prostřednictvím této knihy. Více v recenzi.



>> Sdílej tento příspěvek. Pokud sdílíte na FB, doporučujeme sdílení do veřejných skupin.
>> Do komentáře napiš název jedné z osmi knih autora.


 


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 4. 10. 2018 do 10. 10. 2018.
* Soutěže se mohou účastnit čtenáři s trvalým bydlištěm na území ČR i SK.
* Knihy do soutěže věnoval autor, který je také rozesílá.
* Losování proběhne formou online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.

Komentáře