Soutěž o román Miláček Anglie!

Autor V. R. Mach se rozhodl své čtenáře obdarovat třemi výtisky debutu Miláček Anglie, který vyšel u nakladatelství Klika. Na projektu vyšla nejen recenze této knihy, ale také ukázkarozhovor s autorem  a jeho profil

Půvabná studentka Pat, pocházející z významné londýnské rodiny, navštíví na podzim 1989 příbuzné v Čechách. Spolu s nimi prožije neopakovatelnou atmosféru listopadových dnů. Po návratu domů zjišťuje, že je to ona, kdo má nést následky za účast v sametové revoluci. Aby předešli nejhoršímu, požádají Gregorovi o pomoc jednu osobu. Jenže tou není nikdo jiný než britská královna Alžběta II. Příjemné prožitky při čtení této a dalších kapitol ze života mocného anglického rodu přeje V. R. Mach. 

„Poutavý, svižně vyprávěný příběh plný neotřelých zápletek a nečekaných rozuzlení rychle zaujme čtenáře svou osobitou spontánností. Autor se v románu dovede s humorem a ironií podívat na více či méně důležité stránky lidského života. V rámci žánru literatury pro volný čas jde o kvalitní knihu, již doporučuji k přečtení,“ Ivan G. Bressl, publicista, Londýn





>> Sdílej tento soutěžní příspěvek, který najdeš na FB Podporujeme české autory.

>> Odpověz do komentáře FB příspěvku na otázku: Jak se jmenuje současná britská panovnice - Alžběta I., Victoria nebo Alžběta II.?




Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 20. 06. 2018 do 26. 06. 2018.
* Soutěže se mohou účasnit pouze čtenáři s trvalým bydlištěm na území ČR.
* Knihy do soutěže věnoval autor V. R. Mach, který výhry také rozesílá.
* Losování proběhne formou online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.
* Za poskytnuté materiály děkujeme autorovi, který čerpal z FB stránek: Miláček Anglie, Ben Preuss v češtině a Darling of England.



Komentáře