Soutěž o Lovce lebek!

Máte v oblibě thrillery z českého prostředí? Spisovatelka Hana Hindráková má již na kontě spoustu skvělých knih a my jsme se rozhodly vám jednu z nich darovat! Jedná se o působivé dílo Lovci lebek, které sepsala spolu s Jiřím Johánkem.

„Nebuď jako tvůj přítel, ale budiž mu zem lehká. Máš volbu žít, nebo nežít.“

Jelikož se jedná o prostředí, do kterého by se žádný slušný občan dostat nechtěl, neočekávejte, že budou autoři jednat v rukavičkách. Krev, násilí a správné thrillerové prvky knihu rozhodně vyzdvihují. Na mě sice něco bylo docela drsné, zvláště, když se jedná o utrpení dětí, ale témata, kterými se autoři zabývali zkrátka nikdy nepřestanou být horká. Překvapilo mě (příjemně), že se v ději nachází i části s perverzním hrdinou, které čtenáře dokážou šokovat, a hlavně je přitáhnout, ačkoliv jde o nechutnou hříčku přírody. Netušila jsem, že děj v knize bude až natolik temný, podbarvený zoufalstvím a hněvem. Více v recenzi!





Anotace:
Posledních deset let zatemnila Jaroslavův mozek jediná myšlenka. Myšlenka na pomstu. Tehdy boss ukrajinské mafie zastřelil jeho kolegu Lukyho, po kterém zůstala těhotná žena. Ačkoliv Jaroslav konečně dostal nabídku práce u speciální jednotky lovců lebek, má ke spokojenosti daleko. Život mu komplikují nevyřešené dluhy z pokeru, sílící tlak vymahačů a postupný rozpad rodiny. 
I pracovní úspěchy střídají neúspěchy. Ukrajinská mafie posílá do Čech nebezpečného nájemného vraha, aby zlikvidoval nepohodlné svědky, po nichž pátrá také Jaroslavova jednotka. Zdá se, že nájemný vrah s andělskou tváří je vždy o krok napřed... Knihu v roce 2016 vydalo nakladatelství Grada.

Chceš si o Lovce lebek zasoutěžit? 


>> Označ pod příspěvkem čtenáře, který by podle tebe měl začít číst české knihy! 
>> Dej soutěžnímu příspěvku like.



Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 23. 05. 2018 do 29. 05 2018.
* Soutěže se mohou zúčastnit čtenáři s trvalým bydlištěm v ČR.
* Soutěž sponzoruje projekt Podpora českých autorů a výhru také zasílá.
* Losování probíhá online generátorem náhodných čísel.
* Pokud se výherce do 72 hodin o výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.


Komentáře