Nakladatelství MaHa


Markéta Harasimová je jednou z mála autorek, která chytila příležitost za pačesy a na konci roku 2016 založila svoje vlastní nakladatelství MaHa, novinky a zajímavé informace o akcích si přečtete i na Facebooku. V sortimentu nakladatelství můžete zatím najít romány z pera této autorky, časem by se měly přidat i audio verze těchto příběhů. Na stránkách nakladatelství je také informace o tom, že by se v e-shopu měly objevit i tituly jiných českých a slovenských autorů.Vypadá to tedy, že se máme na co těšit.




Recenze pro nakladatelství MaHa


Viola je zpěvačka, která se svým životem není spokojená. Manželství neuspokojuje její potřeby a často se cítí, jako by ji manžel spíš vlastnil, než miloval. Jeho žárlivost jí vadí. Vše se mění, když se dozví o poslední vůli svého dědečka a tím začíná neočekávaný kolotoč, který přinese množství zvratů... (Více v recenzi...)




Druhý román, který vydala autorka ve svém nakladatelství MaHa, vás překvapí tématy, s nimiž se v tvorbě českých spisovatelů moc nesetkáváme. V příběhu si tak přečteme o potížích s alkoholem, hazardem, ale třeba i o amnézii. Těch problémů je tam mnohem více a jistě je odhalíte i bez mojí pomoci. Mimo jiné se objevuje i problematika sociálních vztahů. Ty jsou často hodně pochroumané právě kvůli společenským nešvarům, které jdou ruku v ruce i s psychickými problémy. (Více v recenzi...)




Stejně jako předcházející knihy, tak i v této vás překvapí celá řada zajímavých témat. Rozhodně se při četbě nebudete nudit. Kromě rodinných problémů a potíží s láskou vás za srdce vezme tragédie, která obrátí hlavní hrdince Vandě celý život naruby. Nejen ona, ale i vy si budete neustále kolem dokola klást otázku, proč museli být téměř všichni členové její rodiny zavražděni? Jedná se o originální, neotřelý a nenásilný způsob aktivizace čtenáře. Neustálé hledání odpovědí na otázky vyplývající z děje vás jistě neomrzí. (Více v recenzi...)






Komentáře