Soutěž o Kreativní zápisník - René Nekuda!

Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, který umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady, rozšiřovat slovní zásobu, odkrývat hluboká tajemství a bojovat s tzv. tvůrčím blokem. Může se stát i vaším tajným osobním poradcem, jenž vás nikdy nenechá ve štychu.

Kreativní zápisník je šest let praxe českého lektora tvůrčího psaní Reného Nekudy vměstnaných do více než stovky kreativních a bohatě ilustrovaných úkolů, kde jediným správným řešením jste vy sami.

Chcete mít tvůrčí publikaci doma i s podpisem autora Reného Nekudy? Účastněte se této soutěže nebo si zápisník objednejte na jeho oficiální webové stránce www.renenekuda.cz.




Autor tvrdí, že bylo dílo navrženo tak, aby ho užil co nejširší okruh kreativců - s čímž plně souhlasím. Nemám problém Kreativní zápisník doporučit všem, kdo chtějí tvořit pomocí slov tím nejúžasnějším způsobem, který znám... Více v recenzi!




>> Sdílej soutěžní příspěvek, který je zobrazený na FB stránce Podpora českých autorů. Sdílej ve veřejných skupinách, nikoliv na svém profilu.

>> Zodpověz do komentáře pod soutěžní příspěvek otázku: (Losovat budeme ze všech odpovědí)

Proč bys měl/a vyhrát publikaci právě ty?


Podmínky:
* Soutěž trvá od 01. 04. 2018 do 07. 04. 2018
* Soutěže se mohou účastnit pouze čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
* Losování proběhne pomocí online generátoru náhodných čísel.
* Publikaci do soutěže věnoval René Nekuda, který také knihu výherci odesílá. 
* Pokud se výherce do 72 hodin neozve, losování proběhne znovu.

Komentáře