Soutěž o novinku Michaely Burdové!

Spisovatelce české fantastiky Michaele Burdové 9. dubna u nakladatelství Klika vyjde horká novinka Dcera hvězd. Právě o tuto knihu s autogramem si u nás máte možnost zasoutěžit! Michaela Burdová není žádná debutantka, má za sebou již mnoho působivých fantasy příběhů pro děti a mládež.


Anotace: 
Nová strhující fantasy od autorky bestsellerů. Samota je jako červ, který vás zevnitř pomalu užírá. Dcera hvězd Arinala, kdysi mocná válečnice bohů, zůstala sama mezi obyčejnými smrtelníky. Odolá instinktům vražedkyně? Dcery hvězd se staly po válce bohů štvanou zvěří. Zbídačenému světu vládne krutou rukou zrůdný národ gronů, kvůli kterému všechna království zanikla. Lidé nepředstavují nic jiného než otrockou sílu a potravu pro stvůry.V lese za osadou hnije tajemství deroucí se ze záhrobí. Arinala se stala součástí plánu čehosi, co mělo zůstat dávno pohřbené. Co když ale sama sebe připravila o jedinou možnost, jak z téhle noční můry uniknout? Může se znovu stát Dcerou hvězd, nebo už je pozdě? Příběh o ztrátě, odvaze, nenávisti a smrti, ale také o síle přátelství, hledání sama sebe a o strachu z toho, kým by se člověk mohl stát. Více informací...

Chcete si zasoutěžit o dva romány Dcera hvězd? 



>> Sdílejte tento příspěvek, který je na FB Podporujeme české autory, a přidejte k němu komentář o tom, že je kniha vaším knižním tipem. Postačí napsat: Zaujala mě tato kniha.

>> Dejte like příspěvku na FB. 


Podmínky: 
* Soutěž trvá od 20. 03. 2018 do 30. 03. 2018 (23:59 hod.)
* Soutěž je pouze pro čtenáře s trvalým pobytem na území ČR. 
* Podmínky soutěže stanovila autorka. 
* Losování provede formou online generátoru náhodných čísel člen redakce. 
* Pokud se výherci do 72 hodin neozvou, bude losování probíhat znovu. Poté výhra propadá.


Komentáře

  1. Na tuhle knížku jsem vážně hodně zvědavá. S autorkou mám už nějaké zkušenosti (kdysi jsem četla Syna pekel) a tahle novinka mě tématicky celkem láká :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat