Soutěž o military sci-fi romány Jana Kotouče!

Už jste měli možnost přečíst si něco z edice Brokilon Alternativa? Přinášíme vám dva tituly, které nakladatelství Brokilon,vydalo. Spisovatel Jan Kotouč věnoval do soutěže nejen výtisk z roku 2016 Nad českými zeměmi slunce nezapadá, ale také horkou novinku, která vyšla v první polovině listopadu - Ofenziva českých zemí! Podívejte se na autorovu bibliotéku, určitě vás zaujme více knih nebo povídek, které za své působení v české literární scéně již vydal! 

Tři z vás mohou vyhrát

 Nad českými zeměmi slunce nezapadá + Ofenziva českých zemí


Naše recenzentka Ivana Pásková si první díl Nad českými zeměmi slunce nezapadá hodně oblíbila. Přečtěte si její recenzi a nalaďte se na výhru, nebo koupi titulu! 

Děj titulu je čtivý a strhující. Mimo popisů se objevují i vtipné narážky. Jan Kotouč vše pojal ve stručnosti, a proto se nemusíte děsit dlouhých nezáživných pasáží. Při četbě tedy nezažijete ani vteřinku nudy, vyprávění je oživováno častými dialogy protagonistů, které vyvolávají úsměv na tváři, nebo vás naopak přimějí k zamyšlení. (více v recenzi)




Citujeme autora: 
„První díl cyklu České země všichni žrali, tak snad budou žrát i díl druhý.“

>> Sdílejte fotografii ze stránky FB Podporujeme české autory.  (Doporučujeme sdílení do skupin, nikoliv na soukromém profilu, kde nemusí být příspěvek pro naši redakci viditelný!)

>> Odpovězte na soutěžní otázku (Neděste se, odpověď je pouze pro pobavení a losovat se bude ze všech účastníků): „Jaké zvíře podle vás knihu ožralo?“ 


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 24. 11 do 30. 11.
* Soutěž pouze pro čtenáře s trvalým pobytem na území ČR.
* Výhry do soutěže věnoval Jan Kotouč, zasílá sám autor nebo nakladatelství Brokilon.
* Losovat bude sám autor.



Komentáře