Profil: Lenka Dostálová





Co o sobě autorka prozradila? 
Narodila jsem se 22. 3. 1992 v Jičíně. V současné době studuji na ČZU v Praze. Bydlím s rodinou na vesnici a pracuji v kanceláři zemědělského podniku. Mezi mé koníčky patří knihy a tanec.


V projektu: 


Co můžete ještě očekávat?
  • Úryvek z knihy

Díla: 

Projekt Alfa - V pasti




Anotace: 
Layla celkem klidně proplouvá životem. Studuje taneční školu a jediné problémy, které řeší, jsou úkoly a otravná spolužačka. Jednoho dne však zkolabuje. Sama a zmatená se ocitne v nemocnici. Doktoři netuší, proč skoro zemřela a co se jí vlastně stalo. Rychle se zotavuje, její smysly se však nepřirozeně zostřují. Když je rozrušená, začínají se kolem ní dít podivné věci.

Když se ji z nemocnice pokusí odvést neznámy muž, její svět se obrátí vzhůru nohama. Je vržena do víru událostí, které od základů změní její život.

Co se děje s jejím tělem? Proč se musí skrývat a bát se o svůj život?
Vždycky jsem si myslela, že vím, kdo jsem. Ještě nikdy jsem se tolik nemýlila…

Nakladatelství: Fragment
Datum vydání: duben 2016
Žánr:  Young adult, Fantasy
Ze série: Projekt Alfa (1)
Počet stran: 232


Dcery světla a temnoty - Démon stínů 
(vyjde 10.10.2016)




Anotace: 
Lea a Sára jsou sestry – dvojčata. Celý život táhly za jeden provaz a nikdy by je nenapadlo, že jejich pouto dokáže někdo přetrhnout. Když se Sára dozví, že má čarodějnické schopnosti a že je součástí magického světa, o jehož existenci neměla dosud potuchy, rozhodne se, že před ním svoji sestru uchrání. Pod vedením svého nového učitele, strážce Lukáše, se začne učit používat kouzelnou moc. Dřív, než své nadání ovládne dokonale, však zasáhne zlo. Její sestru napadnou démoni a dívky jsou vtaženy do víru boje mezi světlem a temnotou. Do světa plného stínů, tajemství a zla, ze kterého nikdo nedokáže odejít bez šrámů na duši…

Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2016
Žánr: Young adult, Fantasy
Ze série: Dcery světla a temnoty (1)
Počet stran: 288

Komentáře