SOUTĚŽ o dva výtisky kuchařky pro dospívající


Nakladatelství Smart Press se soustředí především na vydávání originálních kuchařek, publikací o bio a eko životním stylu či knížek zaměřených na zdravou a udržitelnou redukci váhy v každém věku. A vy si o jednu z nich můžete aktuálně zasoutěžit.

Máte doma dospívajícího potomka, který má chuť se pustit do vaření, nebo byste ho do něj rádi zapojili vy? Potom je Kuchařka pro teenagery od Julie Kučerovské jasnou volbou. Mladá autorka ji sepsala ve svých 15 letech. I když se některé z receptů můžou zdát složité, jejich příprava je jednoduchá a zvládne ji každý.

➤ RECENZE


* * *


Kupte svému dospívajícímu potomkovi kuchařku od Julie a nechte si chutnat!

Jejím cílem je přesvědčit mladé čtenáře a čtenářky, že není třeba mít strach, protože když všechny recepty s přehledem zvládne stejně stará Julie, proč by nemohli i oni? Vždyť vaření je zábava, zvlášť když vaříte pro rodinu či přátele, či dokonce s nimi. Kniha je rozdělena do několika tematických kapitol, do kterých autorka zařadila recepty pro nejrůznější každodenní i slavnostní příležitosti – čtenářům přináší tipy na zdobnou a chutnou víkendovou snídani, zábavný piknik v parku nebo občerstvení na párty, ale i na zdravé a syté svačiny do školy či při sportu nebo rychlou večeři.





Máte chuť si zasoutěžit o výtisk knížky Kuchařka pro teenagery?


  • Dejte like FB stránce nakladatelství Smart Press.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište, jakou knižní novinku chystá nakladatelství Smart Press na září.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 3. 9. do 9. 9. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press, které výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře