SOUTĚŽ o LGBT novinku autorky Lydie Strong!

Spisovatelka Lydia Strong koncem roku přišla na českou literární scénu s novým LGBT románem v dospělé verzi. Její tituly, týkající se homosexuální tematiky, se neschovávají do young adult šuplíku, ale naopak vám zobrazí realitu takovou, jaká opravdu je, se vším všudy. Někdy zabrousí i do kontroverzních vod, jako v případě svého debutu Na krev (recenze). Chcete-li roztomilost a nápaditost, pak si jistě užijete její druhý román Bunny (recenze). Mezi její nejpovedenější díla osobně řadím Trochu víc (recenze), které má hloubku a zaobírá se námětem coming outu s větší neotřelostí a přirozeností, než naleznete v jiných titulech. Trochu dál je prakticky pokračováním, ve kterém se seznamujete s Tristanem, jehož jste měli možnost poznat v předchozím románu jako mladšího bratra ústředního hrdiny Evana. Na Evana a jeho partu autorka rozhodně nezapomněla, a tak se s nimi prostřednictvím podstatné životní etapy protagonisty Tristana opět střetáváte. Na autorčině webu si také můžete přečíst povídky, které ke knihám patří, ale nebyly v titulech publikované.



Anotace: 
Volné pokračování románu Trochu víc. Tristan, Evanův mladší bratr, se ocitnul v těžké situaci. Otec odmítá přijmout jeho odlišnou orientaci, starší bratr rodinu odepsal, a on sám bojuje s vážnou nemocí. Rád proto uvítá Evanovu nabídku na dovolenou s partou jeho přátel. Netuší, že tam se přidají i potíže s láskou. Ono zamilovat se do té nejhorší možné volby opravdu nepřináší jenom radost.



Česká autorka Lydia Strong, která se nebojí jít s kůží na trh a psát jen přístupné verze, se rozhodla prostřednictvím projektu Čteme české autory obdarovat tři čtenáře výtisky s autogramem svého nejnovějšího titulu Trochu dál! 


  • Dej like tomuto příspěvku na FB. 
  • Sdílej tento příspěvek do veřejných skupin.
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek napiš, zda už jsi od autorky některý titul četl/a a jak se ti líbil. 


 


Podmínky soutěže:
  • Soutěž trvá od 9. 1. 2019 do 15. 1. 2019. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Výhru do soutěže věnovala spisovatelka Lydia Strong, která také knihy rozesílá. 
  • Losování výherců proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherci o svou výhru nepřihlásí do 72 hodin od vyhlášení výsledků, losování proběhne znovu. 

Komentáře