SOUTĚŽ o tři výtisky historického románu ze života jihočeského kata

Lirego je malé rodinné nakladatelství, které si zakládá nejen na podpoře (začínajících) českých autorů, ale hlavně na osobním přístupu ke každému z nich. Jeho cílem není kvantita, ale kvalita, ať už vydávaných titulů a s nimi souvisejícího marketingu, tak vztahů s jednotlivými autory a v neposlední řadě také s jejich čtenáři.

Soutěž, kterou jsme ve spolupráci s nakladatelstvím Lirego připravili, by mohla potěšit všechny čtenáře, kterým se líbí knihy typu Paměti kata Mydláře a Kronika katů Mydlářů


* * *


Anotace:
Tajuplná krajina jižních Čech v první polovině sedmnáctého století, města Třeboň a České Budějovice s přilehlými vesnicemi i samotami jsou dějištěm vyprávění o lidech, kteří se v rozhodujícím okamžiku svého života ocitli pod klenbou temné mučírny budějovické radnice. Spravedlivě i nespravedlivě obvinění, jejich žalobci, soudci a kat se svým mladým pacholkem. Právě ten začal zapisovat své vzpomínky na průběh soudních případů, ať šlo o zločiny bývalého vojenského bubeníka a zběha Lukáška či o záchranu dvou krasavic, nevinné Klárky, obviněné z travičství, a kovářovy manželky Magdaleny, která se rozhodla pomstít krutou smrt svého muže. Také osudy a charaktery dalších postav poznamenala třicetiletá válka, autor však vychází ze zásady, že všichni tito lidé – bez ohledu na dobu, v níž žili – dokázali milovat, nenávidět, myslet i snít podobně jako my dnes.





Máte chuť si zasoutěžit o knížku Případ šíleného tambora?




  • Dejte like FB stránce nakladatelství Lirego.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište, jak se jmenuje druhý díl z této série od Jaromíra Jindry.
  • V případě výhry uveřejnit fotku zaslané knihy na vašem FB a označit nakladatelství Lirego.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 4. 11. do 10. 11. 2020
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovalo nakladatelství Lirego, které výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.


Komentáře