SOUTĚŽ o tři výtisky románu pro ženy s fantasy prvky


Chtěli byste si přečíst knížku, ve které najdete směsici romantiky, erotiky, tajemna, napětí, akce i  fantasy? Potom neváhejte a zasoutěžte si o titul Prokleté oči (naše recenze) od Kateřiny Maruchničové. Ten tohle všechno splňuje. A navíc osloví jak dospělé čtenářky, tak ty dospívající. 


* * *


Natálie právě opouští dětský domov, kde po tragické smrti rodičů strávila několik smutných let. Odhodlaná začít nový život sní o nádherné budoucnosti, přestože neví, co jí přinese osud. A ten pro ni má zvláštní dar v podobě magické knihy… Mladá dívka odhaluje její tajemství a současně poznává charismatického Patrika, lovce ženských srdcí s hudebním nadáním, jenž jí učaroval svýma uhrančivýma, prokletýma očima. Natálie se jím cítí velmi přitahována, zároveň však začíná pociťovat vlastní vnitřní sílu a poznává moc, jakou mají lidské myšlenky. Vnímá, že jí Patrik zvláštním způsobem krade energii, přesto však neodolá a podlehne jeho kouzlu. Poznává taje vášnivého a nespoutaného sexu, jaký dosud nikdy nezažila. Patrik je také jejím hudebním guru a Natálie díky němu pochopí, k čemu byla zrozena – má lidem rozdávat lásku a krásu prostřednictvím melodií a tónů. Avšak dřív, než se přiblíží ke splnění svého snu, musí čelit zradě a bojovat nejen o svůj život. 





Máte chuť si zasoutěžit o výtisk knížky Prokleté oči?


  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory označte někoho, koho by soutěž o tento román mohla zaujmout.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 13. 8. do 19. 8. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisk do soutěže věnovala spisovatelka Kateřina Maruchničová, která výhru odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře