SOUTĚŽ o pět výtisků mysteriózního románu


Staré opuštěné domy, zarostlé tajemné zahrady, v jejichž hlíně se může skrývat všelicos. Kdo z nás by se aspoň sem tam rád nebál nebo nevyhledával nějaké to napětí. Jeden takový zážitek vám rádi zprostředkujeme. Zasoutěžte si o nejnovější knížku autorky Věry Kadlecové Zahrada mlčenlivých (naše recenze) a nechte se vtáhnout do světa, ve kterém se o slovo přihlásí duchové minulosti. 


* * *


Anotace:
Ta chvíle přichází. Okamžik, který nemilosrdně odhalí a bez vytáček pojmenuje podvody a lži, které páchají. Švindlují se společností, rodinou i sami se sebou. V epicentru spouštěče ale nejsou sami. Vybrali si je duchové minulosti, kteří, jak se zdá, nemohou překročit práh zapomnění. Našli konečně parťáky do boje se svědomím? Co chystají? Trest, pomstu nebo volají o pomoc?

Když beze stopy zmizí klavírní virtuos Tomáš Gerner, jeho žena Simona zoufale hledá aspoň nějaký náznak toho, co se mohlo stát. Na půdě domku, kam se nedávno narychlo přestěhovali, objeví podivné plány. Staré archy se vemlouvají, uzurpují pozornost, paralyzují. Jako by žily. Něco jí našeptává, že je na správné stopě. Přizve si na pomoc Tomova nejlepšího kamaráda Radka a po jedenácti letech manželství poznává pravou osobnost otce své dcery. Neměla o ní tušení a pozdě si uvědomuje chybu, kterou ve vztahu udělala. Svědkové dávné minulosti, skrytí v plánech tajemného pozemku, skočí po příležitosti...





Máte chuť si zasoutěžit o výtisk knížky Zahrada mlčenlivých?


  • Dejte like FB stránce Autorka Věra Kadlecová.
  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na naší stránce Čteme české autory napište, jaké tajemné místo v České republice by si podle vás zasloužilo beletristické zpracování



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 24. 6. do 30. 6. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovala spisovatelka Věra Kadlecová, která výhry odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře

  1. Napadají mě třeba pozůstatky šachet v okolí Zlatých hor. Je jich tam v lesích mnoho a představa vysílených horníků s lucernami je vážně hodně silná.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat