SOUTĚŽ o tři výtisky dětské knížky Kamarádi ze zahrady


Před pár dny jsme vám přinesli recenzi knížky Kamarádi ze zahrady, která volně navazuje na čtenářsky úspěšné tituly od Jiřího Šandery Pohádky z kouzelné zahrady a Co vyprávěla houpací síť, a ode dneška si o tuto bohatě ilustrovanou knížku můžete zasoutěžit. 

Seznamte se s odstrkovaným stromečkem Slávečkem, hadicí Alicí, nedoslýchavým vodovodním kohoutkem nebo panem Okurkou. Tito všichni a další vás provedou zahradou plnou zábavy a dobrodružství. 



* * *


Anotace:
Ahoj holky a kluci!
Máte každý svého člověčího kamaráda? Už vás slyším, jak voláte: „Ano, ano, máme!“ Tak to je bezva. Ale představte si, že já znám kluka Juráška a jeho malou sestřičku Kačenku a ti se kamarádí s rostlinkami. Ty rostlinky bydlí v zahradě a zažívají tam jedno dobrodružství za druhým. Budu vám povídat o tom, jak odstrkovaný stromeček Sláveček udělil lekci přátelství okolním stromům a stal se hrdinou zahrady, jak se hadice Alice se svou novou kolegyní a nedoslýchavým vodovodním kohoutkem neuměli dohodnout. Také o tom, kam se poděl měsíc a jak je možné, že sluníčko ztratilo hlavu. Kdo chce vědět jak poznat, že už jsou jablíčka zralá, tomu napoví Jurášek a jeho rybička. Dozvíte se, kdo je záhadná Neznámá, díky které se pampelišky a Kačenka naučily třídit odpad, zda mají rostlinky rády hudbu a jak pomohou kamarádi ze zahrady vyhrát panu Okurkovi sázku nad běláskem. 







Máte chuť si zasoutěžit o výtisk knížky pro děti Kamarádi ze zahrady?


  • Sdílejte soutěžní příspěvek do veřejných skupin na Facebooku. 
  • Do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem profilu Čteme české autory napište, jestli budete mít zájem i o autorův podpis a (nebo) věnování.



Podmínky soutěže: 
Soutěž trvá od 5.5. do 11.5. 2020.
Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
Výtisky do soutěže věnovalo nakladatelství Ing. Jiří Šandera, které výhru odesílá ve lhůtě jednoho měsíce.
Výherci budou vylosováni prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
Pokud se výherci do 72 hodin od vylosování o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.



Komentáře