Recenze: ALFA BOSS (Alexander Stainforth)

Emotivní a dramatické pokračování gay romance...


Za recenzní e-výtisk děkuji autorovi Alexanderu Stainforthovi

Chci zakoupit tento titul


Alexander Stainforth se specializuje na romány pro ženy. Začátkem letošního roku vyšel autorův první LGBT román pro dospělé s názvem Boss (recenze), který se těší velké oblibě čtenářek. Jeho pokračování se dotýká stejných hrdinů. V anotaci se dočtete, že gay romance vypovídá o lásce, bolesti a cestě za vykoupením. Já vám povím, co vám anotace nesdělí... 


V ich-formě se ze dvou úhlů pohledu odehrává pokračování příběhu hrdinů Erika a Tea. Ačkoliv se snaží žít šťastně, prohlubovat svůj vztah a užívat si lásky, mají za zády minulost, která nad nimi visí jako Damoklův meč. Pasáže odkrývající minulost jsou psané kurzívou a skvěle doplňují koncept, který tak působí celistvým dojmem. 

Prolog, vyprávěný z pohledu Erika, popisuje scénu, o které se čtenáři dozvěděli v prvním díle Boss pouze skrze vyprávění. Teď mají možnost zažít ji takřka na vlastní kůži a zjistit, co všechno se odehrálo v době, kdy Erik ztratil Tea i svou ženu...

Vše začíná báječně. V práci i ve vztahu jim to klape. Užívají si chvíle, které vám dokážou rozproudit krev. Jenže ani taková krásná pohádka bohužel netrvá věčně a po poklidném čtení se můžete těšit na emotivní drama... 

Stejně jako v prvním díle vás autor nadchne emocemi, romantikou i láskou. Vše lze z příběhu snadno vycítit. Ač je titul čtivý, ne vždy je dynamický, ale to vůbec nevadí. Věřím, že budete Tea a Erika ve chvílích klidu a lásky podporovat, protože tušíte, že je čekají nesnadné chvíle...

„Miluju tě, chci, aby ses cítil dobře, měl maximální pohodlí pro svou práci, pro náš společný život. Za co se mám vůbec omlouvat?“ (16%  z knihy)

Romantická odpočinkovka v sobě skrývá i temnější chvíle. Erik se potýká se svým svědomím. S hrůznou minulostí, ve které přišel o hodně. Nejen psychické problémy se však hromadí, do vztahu vstupují i negativní emoce... Kupříkladu žárlivost. No, rozhodně se máte nač těšit! 

Co se týče vhodně sepsaných erotických scén, tak jsou jiskrné. Nemyslím si, že by čtenář tohoto žánru mohl být pobouřený. K takovému příběhu tyto pasáže patří a bylo by škoda je vynechávat. Není jich mnoho, takže vás určitě nebudou odvádět od podstatného děje, ale spíše ho příjemně přiostřují. 

V závěru vychází věrohodně na povrch informace, které jsou působivé. Z části jste nejspíš důvěřovali instinktům, ale i přesto zažijete prozření a překvapení. Konečně tomu přijdete na kloub. A že autor své čtenáře natahoval pěkně.... 

Toužíte po odpočinkové gay romanci plné lásky, ve které nechybí emoce a drama? Sáhněte po dilogii Boss a Alfa boss, určitě budete spokojené. Alexander Stainforth má na svém kontě množství knih, které si vás získaly, a tyto příběhy určitě nebudou výjimkou. 




Anotace: 
POKRAČOVÁNÍ MM ROMANCE BOSS

Co se stane v pohádce, ve které princ najde svého prince? Budou žít šťastně až do smrti, nebo jim osud přichystá další překážky?
Erik a Teo to ani tentokrát nemají jednoduché, stín minulosti nad nimi visí jako bouřkový mrak. Erika pronásledují noční můry, Teo zjišťuje, jak velké problémy má s důvěrou a jak snadno by mohl jejich vztah zničit.
Ale pokud někoho milujeme, neměli bychom podniknout třeba i ten sebeztřeštěnější plán, abychom ho získali zpátky?

Alfa boss je emotivní gay romance o lásce, bolesti a cestě za vykoupením, ale především o tom, že po každém konci může přijít další příběh.

Nakladatelství: David Kaps
Rok vydání: 2019
Žánr: Romány pro ženy, MM romance
Počet stran: 184
Formát: Epub, Mobi

Komentáře