Soutěž o autentický thriller z plzeňského prostředí!

Máte chuť si přečíst autentický thriller z plzeňského prostředí? Autor Michal Kratochvíl se rozhodl svým čtenářům prostřednictvím projektu Podpora českých autorů věnovat tři elektronické výtisky svého debut, který vyšel v elektronické podobě v roce 2017. Tento titul je doporučený čtenářům od 18 let! Více informací o knize se dozvíte na oficiálních stránka www.kriminalniplzen.cz.

Zdroj: Archiv autora

Michal Kratochvíl je debutující autor, který využívá psaní coby svou retrospektivu života v Plzni. Jako spisovatel však není úplným nováček a s některými jeho reportážemi z cest po Rusku jsme se mohli setkat v časopisech Lidé a země a Koktejl. Jaká bude jeho prvotina, kterou sám autor charakterizuje jako autentický román z plzeňského podsvětí? Pojďme si přiblížit knihu, která vyšla samonákladem a která má doporučení pro četbu 18+. Více v recenzi.

Zdroj: Archiv autora
>> Sdílej příspěvek, který je vyvěšený na stránce Podporujeme české autory. Pokud sdílíte na FB, doporučujeme sdílení do veřejných skupin.
>> Zodpověz otázku: 

Případ a celá patálie kapitána Horkého začne nalezením mrtvého muže ve vlaku. Jakou smrtí zemřel?a) byl zastřelenb) předávkoval sec) byl uškrcen





Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 09. 08. 2018 do 15. 08. 2018.
* Soutěže se mohou účasnit čtenáři, kteří dovršili věku 18 let, s trvalým bydlištěm na území ČR i SK.
* Elektronickou knihu do soutěže věnoval autor Michal Kratochvíl, který výhry také rozesílá.
* Losování proběhne formou online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.

Komentáře