Soutěž o horkou novinku Já, Inrův dědic!

Na projektu Podpora českých autorů vám poprvé představujeme debutanta Michala Reho, který se rozhodl získat čtenáře thrillerem Já, Inrův dědic. Dobrodružný román vyšel u nakladatelství Klika a je odvážný především v tom, že se spisovatel nebál zabrousit do tématu homosexuality a sepsat hlavní postavu jako gaye.

Nač se můžete těšit? Tak v první řadě samozřejmě na soutěž o tuto horkou novinku, ale na projektu vás ještě čeká recenze debutu a rozhovor. Těšíte se na více informací? Brzy vám je naservírujeme, ale vy sami se můžete informovat na stránkách www.jainruvdedic.cz!
Příběh jsem psal na základě skutečných zážitků z mé pradávné minulosti a snažil se o to, aby stejně tak reálné byly prožitky a pocity čtenáře, který se do textu zakousne.
Rád bych, abyste při čtení cítili to, co v danou chvíli hlavní hrdina – vzrušení, naději, strach, smutek, ale i beznaděj a zklamání, nebo se chvílemi zasmáli.
Ale především – aby se kniha líbila, pobavila a třeba i zanechala dojem.
Citace z oficiálních stránek Já, Inrův dědic.

Chceš se účastnit soutěže o tři výtisky thrilleru Já, Inrův dědic s podpisem?


    

Anotace:
Pradávné velké dědictví, od počátku rozdělené na 9 podílů, a dvě skupiny zlořádů, z nichž každá z vlastních důvodů usiluje o získání všech jeho dostupných částí.

Píše se rok 2000 a pohledný mladý gay bezcílně proplouvá životem sirotka jako go-go tanečník a fotomodel. Hlavní figurkou možná již dávno rozehrané partie, ve které se hraje o jednu z dědických částí, se stává až díky poslednímu focení ve Španělsku. Tam pro něho začíná divoké dobrodružství, v němž nechybí labyrint tajných chodeb, únos, pistole a vraždy, ale ani limuzíny, luxus a nové společenské vztahy, které rovněž skrývají svá tajemství.

Hlavní hrdina Damián vás osobitým způsobem vyprávění zavede nejenom do světa fotomodelingu a profesionálních společníků, ale i svých vzpomínek na Španělsko a také do skrytých zákoutí Zlatého lístku – impozantního secesního domu v centru Prahy.

Podaří se mu ve spleti napětí, strachu, intrik, ale i romantiky a občasných humorných okamžiků najít poklad?

>> Sdílej tento soutěžní příspěvek, který najdeš na FB Podporujeme české autory.
>> Dej like tomuto příspěvku.
>> Do komentáře napiš správnou odpověď na otázku:
Jak se jmenuje hlavní hrdina příběhu?
Správnou odpověď lze najít na webových stránkách  www.jainruvdedic.cz v sekci AUTOR.


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 14. 07. 2018 do 20. 07. 2018.
* Soutěže se mohou účasnit čtenáři s trvalým bydlištěm na území ČR i SK.
* Knihy do soutěže věnoval autor, který výhry také rozesílá.
* Losovat bude autor Michal Reho.





Komentáře

Okomentovat