Soutěž o tituly nakladatelství Klika!

Projekt Světa Mezi ŘádkyPodpora českých autorů a nakladatelství Klika se vás rozhodli obdarovat šesti sbírkami povídek! Tři z vás si ze série Kenyho volej odnesou to nejlepší, co se českým autorům v rámci literární soutěže podařilo sepsat!




1. výhra: Trosečníci řek, Říční polobozi a Vodácké duše! 
2. výhra: Trosečníci řek a Říční polobozi
3. výhra: Říční polobozi



Vodácké povídky jsou oddechovou četbou pro vodáky i čtenáře, kteří s tímto rekreačním sportem nemají žádné zkušenosti. Český humor a zajímavé situace vás přesvědčí o tom, že i v tuzemsku si můžete užít dobrodružství, na které nezapomenete! 

Chcete se účastnit soutěže?



>> Sdílejte tento příspěvek na Instagramu, Google, Twitteru nebo Facebooku - doporučujeme veřejné skupiny! Pokud sdílíte jinde než na FB, do komentáře nám vložte odkaz.
>> Zodpovězte jednoduchou otázku: Jaké zvíře v našich českých vodách nepotkáte? 
(Dotaz je pro pobavení, výběr bude ze všech odpovědí.)



Tato útlá knížečka mě hrozně bavila, až jsem se sama divila, jak je to možné. Četla jsem ji v době, kdy jsem vážně potřebovala oddech a Trosečníci řek mi dodali kýžený oraz. Ačkoliv nejsem vodák, o téhle studené a blátivé zábavě nevím zhola nic a mám o tom smyšlené hrůzné představy, protože jsem příliš rozmazlená na to, abych do toho někdy šla... Více v recenzi! 

Třetí díl série Kenyho volej mám již za sebou a bylo to zábavné čtivo, které mě zaujalo, ačkoliv o jsem vodácký amatér a prakticky to znám jen z doslechu. Druhý díl Trosečníci řek se četl stejně příjemně. Říční polobozi - opravdu nápaditý název, který se mi neskutečně líbí. Neměla jsem u této knihy žádné obavy. Přesně jsem tušila, co mě čeká a rozhodně mě autoři nezklamali. Více v recenzi...

Hrdinové selhávají a jiní se rodí, když se údolím žene smrtelné nebezpečí. Co číhá za tajemnou mlhou? Jaká oběť usmíří ducha v Rožmberku? Jak může lov na sumce skončit střelbou? Komu může pes po smrti nosit trepky? A jak se dostanete domů, když bydlíte od řeky několik světelných let? (Anotace)


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 20. 1. 2018 do 26. 1. 2018
* Pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
* Sbírku Říční polobozi věnovalo do soutěže nakladatelství Klika, zbylé tituly projekt Podpora českých autorů, který všechny výhry rozesílá. 
* Výherce losujeme online generátorem náhodných čísel. 
* Pokud se výherce/výherkyně neozvou do 72 hodin, budeme losovat znovu.


Komentáře