Soutěž s Epochou o tři podepsané tituly Hořícího koně!

Horká novinka Františky Vrbenské a Lucie Lukačovičové vyšla v říjnu u nakladatelství Epocha. V tuto chvíli máte možnost soutěžit o tři podepsané výtisky Hořícího koně, které do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha! Sledujte jej na FB stránce Epocha - Fantastická Epocha.




Křesťané se drali ke vstupu do pevnosti. Saracéni je předběhli. Jezdci sesedli a postavili se i s koňmi do průchodu, živou hradbu zvířat před sebou. Obránci, muži i ženy, co zůstali uvnitř živí, metali na útočníky před branou střely a kamení. Iranzu měl napilno sám se sebou. Prvního z muslimských ozbrojenců, které si vzal na mušku, zasáhl mezi lopatky, druhému prostřelil krk. Než opět sáhl do toulce, nový protivník tady. Bojiště vyhlíželo, jako když vyklopíš ošatku žoužele: leží mrtvé po zemi, svíjí se, plazí, leze kupředu. Skoro všichni se nahrnuli k průlomu, jen pár se jich hemžilo pod hradbami. Více z ukázky!

Chceš vyhrát fantasy román Hořící kůň?


Arabské Španělsko se na počátku 11. století rozpadá ve střetech a intrikách. Baskický lučištník z hor touží zachránit svého grošáka, proto se z něj stává zloděj koní. Na jedné z výprav se potkává s osiřelou zemanskou dcerkou, odsouzenou k bezútěšnému životu hradní služebné. Oba bezděčně zasáhnou do záměru králů a vzbudí nenávist Spin de Mula, démonického čaroděje, který znetvořuje lidské duše. Jejich osudy se protínají, zatímco muslimští i křesťanští vládci spolu střídavě bojují a uzavírají politická spojenectví, iberští bohové čelí islámu i Kristu a ze severu připlouvají drancující vikingové… Více na stránkách Epochy!




>> Sdílej soutěžní příspěvek na FB Podporujeme české autory!
(Doporučujeme sdílení do skupin, nikoliv na soukromém profilu, kde nemusí být příspěvek pro naši redakci viditelný!)
>> Do komentáře pod soutěžní příspěvek napiš odpověď na soutěžní otázku:

Který tvůj oblíbený autor vydává/vydával své knihy u nakladatelství Epocha?


Podmínky soutěže:
* Soutěž trvá od 1. 11. 2017 do 7. 11. 2017
* Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
* Výhry do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha, které je také čtenářům rozesílá.
* Výherci se musí do 72 hodin ozvat, jinak budeme losovat znovu!
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.




Komentáře

  1. na knížku jsem se docela těšila už od SK v Praze, kde o ní mluvili, ale když jsem si přečetla ukázku, tak mi to popravdě moc nesedlo :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše recenzentka Ivana Pásková právě pracuje na recenzi, tak jsem zvědavá, jak to zaujalo ji. Já jsem se do knihy nepouštěla, tak uvidíme. Ale třeba ukázka někdy nestačí, aspoň to je můj názor. Někdy mě nadchne ukázka a kniha bohužel ne, nebo naopak ukázka nezní nejlíp a přitom celkový výsledek je skvělý. :o)

      Vymazat

Okomentovat