Nakladatelství EPOCHA

Nakladatelství Epocha v této podobě vzniklo v roce 2002, ale navazuje na činnost stejnojmenného subjektu z roku 1996. Edičním konceptem zůstává i nadále literatura faktu a historie, ale nově se věnují také fantastice  - české i zahraniční. 

Nejnovější ediční řadou je Fantastická Epocha, která čtenářům přináší tituly z žánru sci-fi, fantasy a hororu. Díky spolupráci s časopisem Pevnost vychází také stejnojmenná edice, kde se objevují romány a sbírky povídek. Více na stránkách Epocha.cz...



Recenze pro nakladatelství Epocha:


Marek Dvořák je začínající spisovatel. Nesvatý otec je fantasy román a zároveň autorův debut, který byl vydán nakladatelstvím Epocha v edici Pevnost. Nestává se, že by anotace na obálce dokázala být tak výstižná a charakterizovat ve stručnosti příběh. Pokud Vás tedy osloví, dostanete přesně to, co kratičký text slibuje, a určitě nebudete zklamání. Více v recenzi.






Milujete historické příběhy s fantasy atmosférou, které jsou plné střetů a intrik? Nejen to objevíte v románu Hořící kůň od dvojice českých spisovatelek Františky Vrbenské a Lucie Lukačovičové. Františka Vrbenská je ostřílená autorka sci-fi a fantasy románů, na svém kontě má již 15 titulů. Lucie Lukačovičová už také řadu let obohacuje českou literární scénu svými fantasy romány. Je tedy zřejmé, že tento titul, v němž obě spojily svoje síly dohromady, není žádnou kýčovitou a nezáživnou slátaninou. Kniha vyšla v roce 2017 v nakladatelství Epocha, a to v edici Fantastická Epocha. Více v recenzi.








Komentáře