Soutěž s Dianou Průšovou!

Máme tady pro vás další soutěž! Diana Průšová se rozhodla věnovat do soutěže tři výtisky své knihy s názvem Amazonky - na přelomu věků. Máte-li rádi dobrodružné romány s netradičními hrdiny, neváhejte a zkuste své štěstí.


Anotace: 
Všechno jednou zemře – rody, kmeny i celé národy. Ale co když to není konec? Co když je to pouhý začátek? Přežil jsi? Tak pohlédni do zrcadla. Uzři toho, kdo v rukách svírá otěže budoucnosti.
Povím vám příběh jednoho malého amazonského kmene a jednoho velkého národa válečníků. Příběh o válce, smrti, osudu. O tom, co přichází po konci. Budu vám vyprávět o přelomu jedné éry světa Tezcatl.


✴ ✴ ✴


Byť se jedná o debut, není to na knize znát. Styl psaní je vyzrálý, svižný a čtivý. Autorka má dar vytvořit zajímavý příběh s dobrou zápletkou. Více v recenzi... 

Jelikož Diana Průšová nezahálí, vytvořila pro vás také knižní trailer, na který se určitě mrkněte!

Zdroj: Diana Průšová

Chceš vyhrát dobrodružný román Amazonky  na přelomu věku?


>> Sdílej soutěžní příspěvek vždy z FB stránky Podpora českých autorů. (Sdílení doporučujeme do skupin nebo na své FB stránky. V případě, že sdílíte na svůj profil, dbejte na to, aby byl příspěvek veřejný, jinak nebude zařazen do soutěže.)
>> Dej like soutěžnímu příspěvku na FB stránce Podpora českých autorů.



Pravidla soutěže:
* Soutěž končí 27. 8. 2017 ve 23:59 hod.
* Pouze pro čtenáře s trvalým bydlištěm na území ČR.
* Knihy do soutěže věnovala autorka.
* Losovat výherce bude přímo autorka ve videozáznamu.


¨



Komentáře

Okomentovat