Podpořte projekt Alfa!

Česká spisovatelka Lenka Dostálová se rozhodla vydat svou třetí knihu s názvem Projekt Alfa: Na útěku pomocí Startovače. Proč? Více se dozvíte v průběhu našeho projektu Podpořte Projekt Alfa! Připravili jsme si pro vás totiž rozhovory s podstatnými informacemi, týkající se právě autorky, jejích děl a důvodu, proč její knihu nevydá Fragment, jako tomu bylo u jejího debutu Projekt Alfa: V pasti. Mimo jiné také očekávejte recenzi druhého dílu série, kterou jsem měla možnost před vydáním číst - za recenzní e-výtisk děkuji autorce. 

Lenka Dostálová vydala u nakladatelství Fragment tedy již zmíněný první díl, ale také první díl série Dcery světla a temnoty. Plánuje i další díly? Určitě vás v rozhovoru potěšíme. 


Zdroj


Anotace: 
Mám tři cíle.

1. Zůstat naživu
2. Nenechat se chytit
3. Zničit Guntega a jeho program
Nejsem si jistá, co z toho bude nejtěžší.

Vždycky jsem si myslela, že můj život je perfektní. Alespoň do okamžiku, než jsem zjistila, že ho jeden člověk zmršil ještě dřív, než jsem se narodila. Když v sedmnácti zjistíte, že vaše DNA je z části dílem vědců, dokáže vám to zkazit náladu. A to hodně. Zvlášť když kvůli tomu pravděpodobně zemřete. Než jsem se s tím dokázala smířit, dostala jsem se do rukou člověka, který to všechno způsobil, a příjemné seznámení to zrovna nebylo. Teď se mi však podařilo utéct. A jsem připravená mu znepříjemnit život, jak nejvíc to jen půjde. Budu s tím však potřebovat pomoct...

Laylin život se změnil ze dne na den. Už není tou samou bezstarostnou a naivní holkou, co dřív. Musela se naučit, jak bojovat a přežít. Teď má v plánu se pomstít a zničit Guntega a jeho výzkumný program, aby ji už nikdy neohrožoval a ona se mohla vrátit ke svému životu. Ví, že není jediná z řady alfa, komu se podařilo přežít. Klíč, který by se v nich mohl ukrývat, a jenž by mohl Guntegovi poskytnout neporazitelnou armádu, se mu nikdy nesmí dostat do rukou, a tak je odhodlaná najít ostatní dřív než on. (Zdroj)

Mimo knihy vám autorka nabízí i různé suvenýry ke knize, což se už stalo jakýmsi zvykem. Dozvíte se však informace o Lence Dostálové, a dokonce si budete moci přečíst i ukázku z knihy! Na konci vás čeká překvapení v podobě krátkých reportů o knize od čtenářů, kteří již měli možnost si Laylin příběh vychutnat. Najdete mě mezi nimi. :o) Pokud se vám tedy jednička líbila, určitě si nenechte ujít možnost zakoupit si titul Na útěku v předprodeji a získat ho do knihovničky dokonce i s  podpisem. 


Zdroj


V našem projektu Podpora českých autorů už s Lenkou Dostálovou spolupracujeme od jejích začátků a rozhodně držíme této talentované autorce pěsti. Přečtěte si naše články, které se spisovatelky týkají. 



Oficiální odkazy na autorku: 

Komentáře