Soutěž s Jitkou Ládrovou

Autorka Jitka Ládrová se rozhodla věnovat vám čtenářům pět podepsaných výtisků letošní novinky Zpívající věže. Velmi povedená fantasy sbírka obsahuje mimo příběhů také krásné ilustrace. Já jsem byla s dílem spokojená a věřím, že i vás zaujme.



Jitka Ládrová je česká autorka fantastiky, která si mě získala povídkou Zákon smečky ze sbírky Mlok 2016. Také ve sbírce Žoldnéři fantazie 2015 - Inteligentní ledovce a jiné zrůdy si můžete přečíst její povídku Pomoc osudu. Není tedy pochyb o tom, že autorka psát umí, její díla patří mezi vítězná v literárních soutěžích. Pak očekáváte, že kniha, na které se podílela a do které vybírala ty nejlepší příběhy, bude také kvalitní a osloví vás. Mě nezklamala a nevidím důvod, proč by měla zklamat jiné. Více v recenzi Zpívající věže...


Přišla mi sbírka Mlok 2016 jako recenzní výtisk a já z toho byla upřímně trochu nejistá, protože zaměřit jsem se měla především na povídku české autorky Jitky Ládrové. Možnost, že bych zrecenzovala pouze její povídku a zbytek knihy prostě nečetla, se mi nelíbila a přišla mi vůči knize i ostatním českým autorům nefér. Takže jsem nad tím ani nijak nepřemýšlela a zkrátka se do knihy pustila po hlavě. Jako první jsem se vrhla na Zákon smečky (Jitka Ládrová) a pak zhltla celou knihu. 
Myslím, že to na mě zapůsobilo lépe, než jsem čekala. Opravdu jsem byla ohromená... Tolik úžasných povídek v jedné sci-fi a fantasy sbírce... No, rozhodně se Cena Karla Čapka vytáhla a přemýšlím nad tím, že bych se podívala i po předešlých dílech Mločích sbírek. Více v recenzi Zákon smečky, Mlok 2016



Chceš se účastnit soutěže o pět výtisků knihy Zpívající věže?


  • Sdílej tento příspěvek (Doporučujeme sdílet ve skupině. V případě, že ho sdílíš na svém profilu, je důležité, aby byl nastavený jako veřejný, jinak se nám nezobrazí a nebude započítán do soutěže.).
  • Dej like tomuto příspěvku na Fb Podpora českých autorů.



Podmínky: 
* Soutěž je pouze pro čtenáře s trvalým bydlištěm v ČR i SK.
* Soutěž trvá od 3. 6. 2017 - 10. 6. 2017 (23:59 hod.)
* Losovat bude editorka knihy Jitka Ládrová.



Komentáře

Okomentovat