Podpořte vydání Elementu ohně!

Molly Crow, vlastním jménem Eva Molíková vydala jako svoji první knížku historickou romanci s prvky fantasy nazvanou Bez duše. Na to, že šlo o její debut, mě její román velmi mile překvapil a já si čtení opravdu užila. 

Po sedmi letech přichází s druhým titulem, na který jsem velmi zvědavá. Tentokrát se jedná o romantické fantasy ze současnosti, což je něco pro mě. Není divu, že Molly držím pěsti. S Wish jsme se rozhodly knihu představit v rámci našeho projektu a podpořit tak její vydání. Třeba bude tou pravou četbou i pro vás. 



Anotace:
Romantické fantasy ze současnosti.
Prožila už stovky životů, ale nikdy je vlastně opravdu nežila.
Teď, v těle Sally Bakerové, má dost zabíjení a přeje si jediné: být normální. Jenže oheň v jejím nitru stále doutná a čeká na sebemenší zaváhání, aby lidstvu znovu ukázal svou sílu. Sally bude stát hodně sil udržet ho v sobě. A jakoby už neměla dost problémů sama se sebou, potká Briana. Prvního muže, který v ní zažehne žár, jaký dosud nepoznala.
Dokáže se Sally i přes všechny nové pocity ovládnout, nebo se lidé mají mít opět na pozoru? A co Brian, může vůbec obyčejný smrtelník tenhle ohnivý románek přežít?

Informace: 
130×200 mm, 288 stran, vydavatel: KLIKA, pevná vazba

Na Startovači máte jedinečnou možnost ELEMENT OHNĚ: S VĚDOMÍM KONCE podpořit také a společně s knihou získat i lákavé suvenýry. 


 


Knížka je prvním dílem z trilogie a je určena převážně něžnějšímu pohlaví se slabostí pro fantasy a romantiku. Pánům se omlouvám, ale ta pravá četba pro ně to určitě nebude. Směle ovšem pokračujte do odměn. Abych vám to vynahradila, připravila jsem dvě odměny vyloženě pro vás. 
Zdroj: Startovač - Molly Crow

Co bych na knize ráda vyzdvihla, je její obálka, která se k žánru fantasy rozhodně skvěle hodí. Zaujme na první pohled a hlavně působí velmi silně. Co na ni říkáte vy?



Úryvky z knihy si můžete přečíst nejen na Startovači - Molly Crow, ale i na autorčině oficiální stránce.

V projektu: Podpoř vydání Elementu ohně! se dočkáte i rozhovoru s Molly Crow. Autorka se celkem rozepsala, takže se dočkáte hned několika jeho částí. Určitě si počtete! Na naší FB stránce Podpora českých autorů vás budeme informovat o všech novinkách, které se autorky Molly Crow a jejího nového románu týkají. 


Zdroj ilustrací: Startovač - Molly Crow


Komentáře