Autorská soutěž Leny Valenové

Kdo si rád zasoutěží? Kdo se hlásí?

Ano, ano, slyším! Tak zbystřete své smysly!

Máme pro vás soutěž o detektivní young adult román Leny Valenové.



Naší recenzentce Kláře (Tatafa) se kniha líbila. Podle ní je napsaná velice čtivě, nechybí napětí, zvraty a romantika. Recenze: Moře nálezů a ztrát I. - Náhodní lháři (Lena Valenová).

Zdroj: Lena Valenová

 Anotace:
Téměř detektivní román s mladými hrdiny o tajemné minulosti, vyostřené přítomnosti a boji za svou budoucnost, o ztrátách i nálezech na cestě za pravdou. Do dětského domova na předměstí Říma přivedou dvanáctiletého kluka. Zdá se, že nic nepoznává, nic si nepamatuje. Ale to není jediná překážka, se kterou se musí potýkat. Také je tu vůdce klučičí party, který je rozhodnut udělat cokoli, aby nováčka odstranil ze své cesty. 

O čtyři roky později patnáctiletá studentka pražského mezinárodního gymnázia potká na pláži v Itálii okouzlujícího mladíka. Místo vysněné letní romance však Elena z prázdnin odjíždí plná hořkosti a se ztrátou iluzí. O to větší šok pro ni je, když mezi novými spolužáky – studenty zahraničního výměnného programu – poznává onoho kluka z pláže. Kdo je ale tenhle kluk, co najednou tvrdí, že je někdo úplně jiný, doopravdy? I on však řeší vážné otázky. Přijel do Prahy s pečlivě připraveným plánem. Jenže s jednou věcí nepočítal – s Elenou. 

Ona hledá sama sebe. On hledá svou minulost. A to ještě nevědí, že v tom nelítají sami. A že jde o mnohem víc, než oba na začátku mohli třeba jen tušit… 

Chcete obohatit svou knihovnu o Náhodné lháře? 

Autorka věnovala do soutěže 3 výtisky! 


Zdroj: Lena Valenová


  • Napiš do komentáře Lena Valenová.



Další podmínky:

  • Účastnit soutěže se může každý knihomil s doručovací adresou na území České republiky.
  • Pokud výherce nebude reagovat na oznámení o výhře do tří dnů, automaticky losujeme znovu.
  • Losovat budeme pomocí Generátoru náhodných čísel.
  • Soutěž trvá od 20. 4. do 26. 4. 2017 (23:59 hod.).


Za poskytnutí fotografií a soutěžních výtisků děkujeme autorce Leně Valenové.


 
 

Komentáře