Autorská soutěž Terezy Barvíkové


Vítáme vás u (třetí) autorské soutěže


autorky Terezy Barvíkové


o dobrodružný román Něco si přej



Začínající česká autorka Tereza Barvíková se rozhodla své čtenáře opravdu hodně potěšit! Připravila si pro vás totiž pět výtisků své prvotiny Něco si přej! 


Toužíte cestovat s dvojí hlavních hrdinů, kteří se dostali do minulosti a společně prožívají nejrůznější dobrodružství? Čtenáře potěší i romantická linka a pevné pouto, který mezi sebou Eliška a Oliver mají. 

Anotace: 
Když mají dva náctiletí sourozenci hádek svých rodičů dost, nepřejí si nic jiného, než někam zmizet. Nikdy by je však nenapadlo, že se jejich přání může stát skutečností. Ellie a její mladší bratr Oliver se přemisťují v čase zpátky do minulosti. Z povzdálí přihlížejí mnoha historickým milníkům a setkávají se se zajímavými lidmi. Přesto, že se s každým skokem vzdalují svému původnímu životu, snaží se za každou cenu dostat zpátky domů. Mohou vůbec přežít dva mladiství v úplně jiné době? Jak ovlivní jejich touhu po domově půvabná vesničanka Leonie? A jak silné je sourozenecké pouto?


Toužíte získat tento román?




1. Dejte LIKE autorčině stránce na FB - Tereza Barvíková

2. Sdílejte tento soutěžní článek z našeho profilu na Google+ a do komentáře nám následně vložte odkaz na místo, kam jste soutěž sdíleli a

3. také odpověď na jednoduchou otázku, která zní: Pokud byste měli možnost cestovat časem, do jakého období byste se chtěli přemístit?



Soutěž je pro všechny knihomily s doručovací adresou v ČR a končí 3. 10. 2016 ve 23:59 hod.



Výherce vylosuje autorka Tereza Barvíková.

Na tvorbu bannerů do této soutěže byly použity fotografie z její FB stránky. 

Všem zúčastněným přejeme hodně štěstí! :)


Komentáře

  1. Nevim, zda do minulosti ci budoucnosti. V minulosti by me zajimalo tak 17 stoleti v Anglii a jinak v budouucnosti bych se mrkla na sebe:)

    OdpovědětVymazat
  2. A zase, je to na Adrisbooks (url z toho nedostanu)

    OdpovědětVymazat
  3. https://plus.google.com/113125956602845094384/posts/D4ZAzW44J2
    Já bych se určitě vypravila do 16. století do Itálie. Tohle období jsem se oblíbila díky knížce Mé sladké šestnácté století asi v páté třídě a tak nějak mi to zůstalo 😃
    A kdybych mohla do budoucnosti, tak bych chtěla vidět sebe. Taky kdo by nechtěl, že ano? Nebo by mi jen stačilo vědět jestli jsem šťastná a mám rodinu a tak...

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.facebook.com/PajaRozsypalova
    Kdybych mohla, tak bych se vypravila do doby vlády Vratislava II. (I.). Je náš první český král a dle mě hodně zapomínán. Jednoduše bych ho chtěla potkat. Ale ono vybrat jen jednu dobu je těžké. Studuji historii a geografii a na každé době vidím něco krásného, ale i špatného.
    Do budoucnosti bych nechtěla. Už teď se bojím, že to vše rychle uteče.....

    OdpovědětVymazat
  5. https://plus.google.com/105369690671083259997/posts/Ew6jj6yCq73
    Chtěla bych poděkovat za dělání téhle soutěže. Chtěla bych se podívat na nějakou událost která se prý stala s ověřit si, jestli se opravdu stala. Nejsem moc velký fanoušek historie a dějepisu, ale knihu bych si velmi ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.facebook.com/profile.php?id=100007533704382

    do roku 1912, i kdybych měla umřít, chtěla bych na Titanik :-) Vim, bláznivý sen, ale tak to je. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. https://plus.google.com/u/0/107426674189715344503/posts/QY2YJdWQi5w

    Chtěla bych se přemístit do období před 65 mil. lety (vím, je to hodně daleko :D) a pozorovat předky plazů - dinosaury :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. https://plus.google.com/u/0/117397617864769927835/posts/58PM7oW1UDc a na facebookovém profilu Terina Nová

    Jak já bych ráda cestovala v čase! Zajímalo by mě, jak to vypadalo v pravěku, ve starověkém Egyptě a Římě nebo třeba u Aztéků a Inků.

    OdpovědětVymazat
  9. https://plus.google.com/u/0/107978755101847761939
    https://www.facebook.com/sali.uddinova
    Prošla bych nejradši víc období než jen jedno,ale kdybych si měla vybrat, tak asi středověk. a na sebe bych se podívala do minulosti, připomněla bych si některé události, které už si nepamatuji. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Lajknuto, sdíleno na mém profilu (veřejně) https://www.facebook.com/lina.dee.tp?fref=ts a odpověď?
    Není snadná... byly doby, kdy bych řekla, že bych ráda žila v období třicetileté války. Měla jsem tu dobu ráda a mám o ní díky tomu hluboké znalosti. A právě pro ty znalosti vlastně vím, že bych v tehdy žít nechtěla. Složité, že?
    Když se nad tím tedy zamyslím teď s odstupem? Vrátila bych se poměrně nedaleko, do období před první světovou válkou. Tuto dobu vnímám jako dobu největšího rozkvětu a elegance.

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se hrozně líbí jakékoli období, kdy se nosily šaty a korzety.Chtěla bych,aby se tato móda vrátila,jen bez korzetu :) Avšak...v těchto dobách bývali také nemoci,takže...

    Odkaz :
    https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks

    Snad je to v pořádku.
    Pěkný den,
    Knižní Sen

    OdpovědětVymazat
  12. https://plus.google.com/106325884434078771852/posts/XoUDwX3z9Wx Já bych chtela byt asi na dvoře císařovny Sissi :-)

    OdpovědětVymazat
  13. https://plus.google.com/u/0/
    Ráda bych se podívala do 30.-50.let 20. století :) líbí se mi ta móda :) ráda koukám na černobílé filmy (Kristián, Eva tropí hlouposti,...) a líbí se mi, jak se dřív muži oblékali a jak se chovali k ženám :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat